ارتباط با کاربران

استفاده از گروه‌ها و کانال‌ها

آخرین به‌روزرسانی: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵1 دقیقه مطالعه

گروه و کانال چه تفاوتی دارند؟

گروه و کانال، مکالمه‌های چندنفره در بخش گفت‌وگو هستند. نقش و امکانات قابل‌دسترسی شما به همان مکالمه بستگی دارد؛ ممکن است بتوانید فقط محتوا را ببینید، پیام ارسال کنید یا اطلاعات گروه را مشاهده کنید. قابلیت‌هایی که برای نقش شما نمایش داده نمی‌شوند در دسترس نیستند.

پیدا کردن و باز کردن یک گروه یا کانال

  1. بخش گفت‌وگو را باز کنید.
  2. از فهرست مکالمه‌ها، گروه یا کانال موردنظر را انتخاب کنید.
  3. عنوان مکالمه را باز کنید تا نام، توضیح، اعضا یا تنظیمات در دسترس را ببینید.
  4. اگر امکان عضویت یا دعوت برای شما فراهم است، فقط از گزینه‌های نمایش‌داده‌شده در همان صفحه استفاده کنید.

رفتار امن و محترمانه

  • پیش از ارسال، قوانین یا توضیح مکالمه را بخوانید.
  • اطلاعات ورود، اطلاعات شخصی دیگران و محتوای خصوصی را بازنشر نکنید.
  • اگر لینک دعوت ایجاد یا دریافت می‌کنید، آن را فقط با افراد مورد اعتماد به اشتراک بگذارید.
  • ترک، مدیریت اعضا یا تغییر تنظیمات فقط زمانی ممکن است که نقش شما اجازه دهد.

مطالب مرتبط

آیا این مقاله مفید بود؟

پاسخ شما به ما کمک می‌کند مرکز پشتیبانی را بهتر کنیم.